Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2009

ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΡΤΥ!!!!!!!!!!!!!

Σας προσκαλούμε να έρθετε

την Παρασκευή 18 του Σεπτέμβρη από τις 9μμ και μετά στο πάρτυ που οργανώνει η Πρωτοβουλία Κατοίκων Καισαριανής στα Ξύλινα στην Καισαριανή.

Τα Ξύλινα είναι το δημοτικό περίπτερο στη βόρεια πλευρά της Καισαριανής (ανεβαίνοντας την Εθνικής Αντιστάσεως αριστερά και κατεβαίνοντας από την Κατεχάκη δεξιά) σχεδόν απέναντι από το καινούργιο γήπεδο της Καισαριανής (χάρτης πρόσβασης στο τέλος)

Η Πρωτοβουλία Κατοίκων Καισαριανής αν και έχει ενεργή δράση ακριβώς δυο χρόνια στις γειτονιές της Καισαριανής, δεν είχε μέχρι τώρα το δικό της στέκι. Μόλις πρόσφατα βρήκαμε το δικό μας χώρο που ελπίζουμε να στεγάσει ό,τι δημιουργικό και ακηδεμόνευτο ονειρευόμαστε για τη γειτονιά μας.

Απευθυνόμαστε σε όλους εσάς, συντρόφους και συναγωνιστές, με την συμμετοχή σας στο πάρτυ, να συνδράμετε οικονομικά στα πρώτα μεγάλα μας έξοδα. Εκτός όμως από την οικονομική ενίσχυση, η παρουσία σας εκεί την Παρασκευή δυναμώνει την προσπάθειά μας για το επόμενο βήμα που επιχειρούμε.

Γι αυτό θέλουμε να ξέρετε: Η πρόσκληση είναι προαιρετική. Η τιμή της είναι 10 ευρώ και περιλαμβάνει ένα ποτό. Τα 4 ευρώ πηγαίνουν στη διαχειριστική αρχή της δημοτικής επιχείρησης και τα υπόλοιπα θα χρησιμοποιηθούν από την Πρωτοβουλία για το ενοίκιο του στεκιού.

Συντροφιά θα μας κρατήσει το συγκρότημα ΣΕΜΕΛΗ, με σμυρναίκα και παραδοσιακά τραγούδια και άλλα συγκροτήματα που θα συμβάλουν με το δικό τους τρόπο στην επιτυχία που θέλουμε να έχει αυτό το πάρτυ.

Σας περιμένουμε!
στα Ξύλινα, την Παρασκευή 18 Σεπτέμβρη από τις 9μμ. Xάρτης για όσους μας έρθουν από μακριά:



Δεν υπάρχουν σχόλια: