Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2010

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΙΧΜΗ - ΕΝΤΥΠΗ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΚΔΟΣΗΣ

Το 48ο φύλλο αυτής της έκδοσης αποτελεί τομή και συνέχεια μαζί σε αυτή την εφημερίδα που εξέδωσε το 1ο φύλλο της το Δεκέμβρη του 2002 στο Μαρούσι και μετεξελίσσεται σήμερα στην πολιτική έκφραση των κινημάτων απο τα κάτω που αναπτύσσονται σε ολόκληρη την ευρύτερη περιφέρεια των βορείων περιοχών της Αθήνας. Μετράμε περισσότερα απο οκτώ χρόνια παρουσίας και δράσης στην ευρύτερη περιοχή.

Είμαστε μια ανοιχτή συλλογικότηταανεξάρτητων πολιτών με συνεκτικό ιστό τον αντικαπιταλιστικό μας προσδιορισμό και τη βεβαιότητα ότι οι λύσεις στα κοινωνικά ζητήματα δεν μπορούν να υπαγορευτούν απο κανένα εκτός απο όλους εμάς που τα βιώνουμε καθημερινά. Δηλαδή απο τα κάτω. Πιστεύουμε στην άμεση δημοκρατία και έτσι προσπαθήσαμε να λειτουργήσουμε όλα αυτά τα χρόνια.

Η ΑΙΧΜΗ θα συνεχίσει να είναι μια ανοιχτή εφημερίδα διαλόγου και κινηματικής παρέμβασης. Αντιστεκόμαστε στην παραπληροφόρηση των χρυσοπληρωμένων διαμορφωτών της κοινής γνώμης. Σε αυτή την κατεύθυνση κάθε ένας που θεωρεί ότι μπορεί να βοηθήσει έχει ισότιμα τη θέση του μαζί μας.


ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ - ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΑΙΧΜΗΣ
ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ Η ΕΝTΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΜΑΣ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ "ΑΙΧΜΗΣ" Φ.48 σε μορφή .pdf

Δεν υπάρχουν σχόλια: