Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΟ ΚΕΠ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ

Οι 4 ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ του ΚΕΠ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ δεν έχουν πληρωθεί για τον μήνα Ιανουάριο και για πρώτη μάλλον φορά- από όσα γνωστοποιήθηκαν από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο- η δικαιολογία από την Επίτροπο ήταν : Η μη ύπαρξη προϋπολογισμού του Δήμου, ώστε να 'αποδεσμεύσει' το σχετικό ποσό που έχει δοθεί από το Υπουργείο Εσωτερικών!

Από την ΔΕΥΤΕΡΑ, 14/2 ΑΠΕΡΓΙΑ στο ΚΕΠ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ!
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Αγαπητοί πολίτες, είμαστε σίγουροι ότι έχετε εκτιμήσει ιδιαίτερα τις υπηρεσίες που σας παρέχουν και οι 12 εργαζόμενοι του Κέντρου Εξυπηρέτησης Πολιτών Καισαριανής, οι οποίοι σας βοηθούν σε όλες σχεδόν τις υποθέσεις σας με το Δημόσιο από τις 8-7.30 μ.μ. από Δευτέρα ως την Παρασκευή, αλλά και το Σάββατο από 8-1.30μ.μ
Ακριβώς επειδή και ΕΜΕΙΣ εκτιμούμε τη συνεργασία και την κατανόησή σας, ώστε να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες, αλλά και την ταχύτητα στην διεκπεραίωση των υποθέσεων σας, επιθυμούμε να σας ενημερώσουμε πλήρως για τα προβλήματα και τις ελλείψεις που έχουμε στην υλικοτεχνική υποδομή του ΚΕΠ μας, οι οποίες πολλές φορές μας εμποδίζουν να ανταποκριθούμε ακόμα και στοιχειωδώς στις υποχρεώσεις μας απέναντί σας.
Πρώτα τα γεγονότα:
  1. Από τον ΙΟΥΝΙΟ του 2004 το ενοικιαζόμενο κτήριο του ΚΕΠ δεν έχει βαφτεί, ούτε έχει συντηρηθεί, ούτε απολυμανθεί στους εσωτερικούς του χώρους!
  2. Τα προβλήματα της θέρμανσης και εξαερισμού του χώρου εργασίας μας, αλλά και εξυπηρέτησής σας, δεν έχουν επιλυθεί!
  3. Από τον ΑΥΓΟΥΣΤΟ του 2004, οι τότε εργαζόμενοι του ΚΕΠ, έχουν προσπαθήσει να αποκτήσει το ΚΕΠ λειτουργικά ράφια και υπολογιστές που θα μπορούν να σας εξυπηρετήσουν άμεσα και να παραλαμβάνετε το πληροφοριακό υλικό που διακινεί το ΚΕΠ!
  4. Επίσης, ράφια και ειδικά σταντ που θα επέτρεπαν την άμεση και ταχύτατη εξυπηρέτησή σας, έχουμε ζητήσει από το 2005.
  5. Οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές, οι εκτυπωτές, αλλά και τα ανάλογα αναλώσιμά τους, τα οποία θα μας επέτρεπαν να σας εξυπηρετούμε τουλάχιστον ευπρεπώς, παρόλο τις φιλότιμες προσπάθειες του Τμήματος Ηλεκτρονικών Υπολογιστών του Δήμου μας, λείπουν, αλλά και δεν συντηρούνται ικανοποιητικά, με αποτέλεσμα ακόμα και το ‘χαρτί’ εκτύπωσης των υποθέσεων σας να μας λείπει!
  6. Ένα ηλεκτρονικό σύστημα προτεραιότητας για το κοινό, αλλά και ένα οργανωμένο σύστημα ευρετηρίασης με όλες τις υπηρεσίες λείπουν από το ΚΕΠ μας και όμως, πιστεύουμε, ότι το χρειαζόμαστε, ώστε να εξυπηρετήστε άμεσα και με ευπρέπεια!
Δεύτερον και ΟΧΙ τελευταίον!
  1. Ζητάμε ΑΠΛΑ την συμπαράσταση και την κατανόησή σας, ώστε να ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ την πιο αποτελεσματική λειτουργία του ΚΕΠ.
  2. Επίσης, ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ του ΔΗΜΟΥ Καισαριανής έχει αναφέρει ΟΛΑ τα ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ και στην προηγούμενη Δημοτική αρχή  και στη σημερινή, η οποία ακόμη δεν έχει ορίσει συνάντηση με τον ΣΥΛΛΟΓΟ.
  3. Αποτελεί βασική θέση του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ του Δήμου Καισαριανής ότι οι εργαζόμενοι που πληρούν πάγιες και διαρκείς ανάγκες πρέπει να μονιμοποιηθούν και να πληρώνονται κανονικά.
  4. Τέλος, ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ του Δήμου Καισαριανής στηρίζει την ΑΠΕΡΓΙΑ των 4 ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ που ξεκίνησε τη ΔΕΥΤΕΡΑ, 14/2, μέχρι η επίτροπος αποδεσμεύσει τις πληρωμές του Ιανουαρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: