Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

Συγκέντρωση στην κατειλημμένη πρυτανεία, 10:00

Συγκέντρωση στην κατειλημμένη πρυτανεία

Σήμερα, ο πρύτανης του ΕΚΠΑ Δημόπουλος  αποφάσισε άτυπο  lock-out του ιδρύματος για αύριο, Τετάρτη στις 11:00. Παράλληλα, με μια άθλια ανακοίνωσή του καλεί  τους καθηγητές , τους διοικητικούς υπαλλήλους του πανεπιστημίου και τους φοιτητές  σε αντισυγκέντρωση μπροστά από το κέντρο αγώνα της πρυτανείας,  με πρόφαση την «εύρυθμη» λειτουργία του ιδρύματος και τη δήθεν αρνητική εικόνα που παράγει το εγχείρημα αγώνα της κατειλημμένης πρυτανείας. Ουσιαστικά οι πρυτανικές αρχές επαναφέρουν και νομιμοποιούν την απειλή της αστυνομικής επέμβασης με σκοπό την τρομοκράτηση των αγωνιζομένων που βρίσκονται στο πλάι των κρατουμένων απεργών πείνας.
Οι κρατικοί και μιντιακοί χειρισμοί επιχειρούν να  απονοηματοδοτήσουν την ουσία του αγώνα που διεξάγουν  οι φυλακισμένοι αγωνιστές. Να αποκρύψουν τον αγώνα για την κατάργηση του ειδικού κατασταλτικού/νομικού πλαισίου που έχει εδραιωθεί εδώ και χρόνια ως μονιμοποιημένο καθεστώς έκτακτης ανάγκης.
Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ
ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΑΝΙΒΑΛΙΣΜΟ
Καλούμε όλο τον κόσμο του αγώνα και το κίνημα αλληλεγγύης σε εγρήγορση, απέναντι στις απειλές εισαγγελέων, μπάτσων, πρυτανικών αρχών και των πολιτικών τους προϊσταμένων.
Καλούμε σε μαζική συγκέντρωση έξω από την Πρυτανεία σήμερα Τετάρτη 10.00
ΝΙΚΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΑΠΕΡΓΩΝ ΠΕΙΝΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: