Δευτέρα 15 Μαΐου 2017

Ανταπόκριση από την παρέμβαση σωματείων και εργατικών συλλογικοτήτων στο αμαξοστάσιο της ΟΣΥ στον Ρέντη

Σήμερα Δευτέρα 15 Μαΐου, στις 4 π.μ. πραγματοποιήθηκε εργατική παρέμβαση επικοινωνίας με τους εργαζόμενους/ες στο αμαξοστάσιο του Ρέντη, που είχε καλεστεί από σωματεία και εργατικές συλλογικότητες. Την κινητοποίηση στηρίξαμε συνελεύσεις γειτονιάς και πολιτικές συλλογικότητες.

Το θράσος του κατασταλτικού μηχανισμού με εντολή της κυβέρνησης της αριστεράς καταγράφεται ανεξάντλητο: Την πύλη του αμαξοστασίου έκλειναν σε παράταξη δυνάμεις ΟΠΚΕ, ενώ διμοιρία ΜΑΤ και ασφαλήτες βρίσκονταν στο παρακάτω στενό. Μετά την καταγγελία της παρουσίας τους στην πύλη εισόδου και εξόδου εργασιακού χώρου αλλά και των προσαγωγών 22 συναγωνιστριών και συναγωνιστών στις 7 Απρίλη, στο ίδιο σημείο, υποχώρησαν και αρκέστηκαν σε "διακριτική" παρουσία.

Εμείς πραγματοποιήσαμε τη δράση που είχαμε αποφασίσει. Με συνθήματα "η αλληλεγγύη όπλο των εργατών. Πόλεμο στον πόλεμο των αφεντικών", μοιράστηκαν ανακοινώσεις σωματείων, εργατικών συλλογικοτήτων και συνελεύσεων γειτονιάς στους εργαζόμενους που έβγαιναν με τα λεωφορεία.
Η παρέμβαση έληξε περίπου στις 6 π.μ. με την έξοδο και των τελευταίων λεωφορείων από το αμαξοστάσιο του Ρέντη.

Αντιστεκόμαστε:

  • Στην ποινικοποίηση-εγκληματοποίηση του αγώνα μας. Η επίθεση που εξαπολύεται από τον κρατικό μηχανισμό και τους υποτακτικούς του στα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης με την στοχοποίηση των 4 συναγωνιστών που ενεργοποιήθηκε με τις 22 προσαγωγές στις 7 Απρίλη στο αμαξοστάσιο του Ρέντη δεν θα περάσει!

  • Στο e-εισιτήριο, στην πειθάρχηση και στον έλεγχο της ζωής μας.
Ελεύθερες μετακινήσεις για όλες και όλους!
 
 





Δεν υπάρχουν σχόλια: